Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Objektív F érték

Az új optikának és a rendkívül csendes STM motor nak köszönhetően ez a klassz 50 mm-es új szintre emeli a fotózásod. Az objektív fényereje a legkisebb elérhető rekeszérték amelyet a fényképezőgépen be lehet állítani.


Olympus M Zuiko 15mm 1 8 0 Vazsapka Meretu Objektiv Olympus Electronic Products Home Appliances

F56-nál nagyobb és f8-nál kisebb rekeszértékkel kompatibilis f8 rekeszértékkel kompatibilis A CIPA-szabvány alapján.

Objektív f érték. Egy objektív F értéke azt mutatja meg hogy mi az a legkisebb rekeszidő amit az adott objektívvel használhatunk. Ellenőrizze a keresési kifejezés helyes írásmódját. Hasonlóképpen minél nagyobb az f érték annál nagyobb mélyebb a mélységélesség.

A Nem-CPU objektív adatai menüpont 0 Nem-CPU objektívek használatával engedélyezhet számos CPU objektívvel elérhető funkciót mint például a színes mátrixmérést. Használja a termékszámot az EAN-kódot vagy a gyártó. A Canon RF 50mm F18 STM egy kis méretű könnyű és kedvező árú objektív f18-es rekesznyílás sal ideális a gyenge fényviszonyok melletti és kreatív mélységélességű felvételkészítésre.

Minél alacsonyabb az f érték annál kisebb az éles sík a képen. Íme néhány tipp a megfelelő keresőszó kiválasztásához. F-érték gyújtótávolság objektív átmérő Pontosabban legnagyobb apertúra átmérő lenne de mivel a hőkamera objektívekben nincs blende mint a fényképezőgép objektívekben ezért számolhatunk az objektív teljes átmérőjével.

A jellemző rekeszérték f14 és f22 között van vagy ennél magasabb. Az objektív nevében szereplő f-érték az objektív maximális rekeszértéke. Ha nem adta meg az objektív adatait színes mátrixmérés helyett.

Az objektív alap fényerejét a teljesen nyitott fényrekesz esetén áteresztett fény mennyisége adja. A változóak pedig a nagyítástól függenek. Ez az objektív kiváló ár-érték arányú belépő a Nikon Z világába.

Ahogy a fenti példáknál is f28 értéknél eléggé kicsi lesz az éles sík míg f11 értéken jóval több minden élesnek fog tűnni. A fix fényerejűek zoomolás közben sem változnak. Míg az előbbi zajosodással utóbbi viszont drasztikus mértékű pénztárca-csappanással jár együtt.

Helyette még megoldást az ISO érték érzékenység emelése vagy fényerős objektív jelenthet. A kompakt 11x fókusztávolságú mega zoom objektív optikai képstabilizátorral rendelkezik amely akár 4 lépésnél hosszabb zársebességet is kínál -. Minél kisebb az F érték annál nagyobb az objektív fényáteresztő képessége.

Minél nagyobb az f érték annál szűkebb a rekesz annál kisebb felületen gyűjti az objektív a fényt. Egy 180 mm gyújtótávolságú objektíven ugyanúgy szerepel például 56 vagy a 11 érték mint egy 50 mm-es objektíven. A kamerák lux-ban megadott érzékenységét általában F075-20 közötti fényerejű objektívekre szokták megadni.

A profi objektívek nem egy esetben 14-18 kezdő fényerővel rendelkeznek. Tehát minél kisebb ez az F szám annál nagyobb felületen gyűjti az objektív a fényt annál több fény képes összegyűjteni egységnyi idő alatt. Canon EF-S 2752B005AA Standard objektív f35 - 56 18 - 200 mm.

Az objektívek lehetnek fix vagy változó fényerejűek. Teléknél ez az érték magasabb is lehet de a nagyon jó minőségű nagy kezdő fényerejű objektíveknél ez az érték alacsonyabb. Rekesz Blende A blende az objektívbe épített lamellák sora.

Fix objektíveknél ez egy adott szám zoom objektíveknél pedig egy tól-ig tartomány. Tehát a 35 mm-es F14 G Lens objektív esetén ha a blende az F14-es maximumra van állítva a blende tényleges átmérője 35 14 25 mm lesz. Az F-érték egy kalkulált érték hasonló mint a távcsövek szürkületi értéke.

A kisebb érték a kisebb fókusztávolságra a nagyobb pedig a nagyobb fókusztávolságra vonatkozik. Külső fénymérő használata esetén függetlenül az objektív gyújtótávolságától 56 vagy 11 blendeértéket kell beállítani ha a megvilágításmérő ezt az értéket mutatja. Ez az érték akkor érhető el ha az objektív egy FX-formátumú digitális tükörreflexes fényképezőgépre van felszerelve a zoom objektív pedig maximális telefotó pozícióban van.

Olyan kompakt és könnyű hogy ideális elsődleges általános objektívként vagy könnyű másodlagos objektívként való használatra Főbb jellemzők. NIKKOR Z 40mm f2. Mire van hatással a rekesz a gyakorlatban.

A keresési kifejezés nem adott eredményt. Használja a keresőmező alatti javaslatainkat. Mindkettő elég kellemetlen mellékhatás úgyhogy nem olyan rossz dolog az a stabi -.

Vegye figyelembe hogy amint az objektív gyújtótávolsága változik változni fog az adott F-szám mellett a blendenyílás átmérője is. Akiknek ez az 17 izé nem mond semit azoknak egyszerűbb ha úgy írom hogy minél alacsonyabb az objektív f érték annál kevesebb fénynél is szép képeket tudunk készíteni. Ez az 1 7 érték a prémium objektívek sajátossága ami az árban is jelentősen mutatkozik.


Minden Olympus Pen F Vazhoz Es Kit Hez Most Ajandekba Adunk Egy Om D Messenger Mini Bor Valltaskat A Keszlet Erejeig Akcio A Bor Valltaska Taska Valltaska


12 50mm Slv Ez Xl Silver Digital Olympus Lens


Samyang Walimex 500 Mm F6 3 If Mc Tukorobjektiv Distancia Focal Close Up


Blende Mas Neven Rekesz


H E08018 Objektivek Lumix G Modellekhez Panasonic Magyarorszag


Panasonic Leica Dg 10 25mm 1 7 Objektiv Objektiv Objektivek Es Tartozekaik Termekeink Fenykepezogep Canon Nikon Pentax Fotoelohivas Fotoplus


Panasonic H X012e Fenykepezogep Canon Nikon Pentax Fotoelohivas Fotoplus


Panasonic H Hs030e Lumix G Macro 30mm F 2 8 Objektiv Ajandek 12 000ft Erteku Fenykepelohivas Objektiv Objektivek Es Tartozekaik Termekeink Fenykepezogep Canon Nikon Pentax Fotoelohivas Fotoplus


Expozicios Ertek Rekesz Fenyertek


Nikon Nikkor Z 50mm F 1 2 S Jma003da Fenykepezogep Objektiv Vasarlas Olcso Nikon Nikkor Z 50mm F 1 2 S Jma003da Fenykepezo Objektiv Arak Akciok


Expozicios Ertek Rekesz Fenyertek


Posting Komentar untuk "Objektív F érték"

https://www.highrevenuegate.com/zphvebbzh?key=b3be47ef4c8f10836b76435c09e7184f