Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget HTML #1

Sve O Objektivima

Ilustracija različitih dubinskih oštrina. 1 Značajke i specifikacije podložne su promjeni bez prethodne obavijesti.


Black And White Photography Top Tips Canon Montenegro

Uz vrhunske inovacije kompanije Sony na polju optike ovi objektivi su napravljeni za ozbiljne fotoaparate.

Sve o objektivima. Canon efefs 44mm može da koristi nikonove objektive 4650 dok obrnuto ne može. Nikon D3200 jeste veoma dobar aparat čiji je glavni adut broj MP uz izuzetnu kompaknost i upotrebljivost ali je pitanje da li je suština fotografije maksimum kvaliteta uz. 18-55 mm - Maksimalna i minimalna žarišna duljina izmjerena u mm.

Na milc aparatima Sony e-mount 18mm mogu da se koriste skoro svi objektivi dok Nikon F 4650 mm osim vlastitih mogao bi da koristi bez korekcionog stakla još objektive Leica R 47mm. Tamron objektiv 70-300mm F45-63 DI III RXD za fotoaparate Sony FE A047FE Izuzetno kompaktni Tamron 70300MM F 4563 DI III RXD telefoto zum objektiv model A047FE za Sony FullFrame fotoaparate bez zrcala. Bez obzira jeste li tek započeli ili se ozbiljnije predajete poslu Nikon Z 50 je bezrcalni aparat za vlogere.

Sve o Nikon opremi. što je objektiv bolje zatvoren to je dubinska oštrina veća i obratno. Je ovlašteni regionalni distributer Sigme Japan te dobavlja sve proizvode marke Sigma koje proizvodi tvornica u Japanu.

Rasklapajući monitor savršen za kadriranje snimaka u kojima razgovarate izravno s fotoaparatom. Ovo vam govori gotovo sve što trebate znati o leći sve dok razumijete što svi pojmovi ukazuju. 0831 28082016 Mostar očima stranih putopisaca Nema grmljavine crkvenih zvona 1906.

Isprobajte fleksibilnost fotoaparata sa izmenjivim objektivima kompanije Canon. O utvrđivanju zahtjeva za ekološki dizajn za vanjska. Prvo sam naučio da se ne radi samo o tome možemo li obuhvatiti široki ili uski kut i možemo li približiti scenu.

Ima ugrađeni RXD AF motor za precizno brzo i tiho fokusiranje. α Library omogućuje vam da ostanete u toku s najnovijim člancima na web-mjestima tvrtke Sony i pomaže vam da otkrijete zapanjujuće slike koje su snimili. Bilo da se radi o fotografijama ili filmovima svijetlo je svjetlije dubina je dublja a oštrina ide sve do ruba.

1114 20082016 Mostar očima stranih putopisaca Rimski centurioni u togama i sandalama 1910. Tehnologija koja se koristi slična je onoj koja se koristi u nekim objektivima drugih proizvođača fotoaparata. Kompatibilan je sa Sonyjevim načinima brzog hibridnog AF-a.

Veliki maksimalni otvor blende F18 omogućava snimanje pod slabim osvetljenjem bez. Sve to na širokom Infinity-O zaslonu dijagonale 65 inča. Kamera telefona Galaxy A52 s višestrukim objektivima Vaše fotografije podiže na novu razinu.

Uključeni NIKKOR Z DX 16 50 mm VR objektiv. Sve o Apple TV-u Apple Arcadeu i drugim uslugama Iako su na tržištu manje utjecajne od izdanja proizvoda Apple-ovim novim najavama usluga nema što za njuh. Niske vrijednosti ispod 20-30 mm pripadaju širokokutnim objektivima koji su primjereni za fotografiranje u zatvorenim prostorima i slikanju panorame.

Изборник Скочи на садржај. Samo je Solus doo. Partnerstvo sa legendarnim nemačkim proizvođačem objektiva donosi vrhunsku kompaktnu optiku.

Svjetlosnu jačinu označujemo brojem koji je jednak otvoru blende npr. To je novi tip motora koji se koristi u nekim novijim Sigminim objektivima. Sve o Nikon opremi.

Divni prikazi noćnog neba. Ovisi o f-broju. Na tabeli ispod se mogu videti te distance u milimetrima.

F 18 a žarišna daljina je napisana u milimetrima. Obuhvaćen je i tehnički vodič za objektive pa ćete moći saznati više o spektru tehnologija koje se upotrebljavaju u objektivima α tvrtke Sony od onih osnovnih pa sve do naprednih. Prvo na dnevnom redu bio je novi trailer za Vidi Appleovu originalnu emisiju u glavnoj ulozi Jason Momoa poznatiji kao Aquaman koja izlazi u studenom.

Onu koju biste mogli da uparite sa objektivima koji vas finansijski neće zaviti u crno. Dijagonala 35 mm formata ima duljinu od 43 mm pa se negdje u tom području kreće definicija standardnog objektiva najčešće se kao standardni objektiv koristi onaj žarišne duljine 50 mm 30 mm i sve ispod smatra se širokokutnim objektivima dok sa žarišnom duljinom od 65 mm počinje područje uskokutnih objektiva. Nikon - Pokazuje je li riječ o objektivu prve ili treće strane.

2 Dodatne informacije o vanjskom izvoru napajanja koji se isporučuje s proizvodom kada je to primjenjivo potražite na vezi koja se odnosi na zahtjeve za ekološki dizajn za vanjske izvore napajanja sukladno UREDBA KOMISIJE EU 20191782 оd 1. 18 октобра 2013 Uncategorized daki12. Napredna optika sa XA izuzetno asferičnim prednjim elementom velike zakrivljenosti umanjuje sagitalni odblesak pri snimanju zvezdanog neba i drugih noćnih scena.

Tipične stvari koje ćete vidjeti u nazivu leće su. Nikonovo iznimno široko Z-postolje omogućava fiksnim objektivima da uhvate više svjetlosti u čitavom kadru. Saznajte više o objektivima.

Gore snimnjeno sa f 56 dolje s f -32 Minimalna udaljenost izoštravanja Minimal Focus Distance objektivi su uslijed svoje konstrukcije ograničeni. Snimajte fotografije izvanredno visoke rezolucije uz 64-megapikselnu glavnu kameru s optičkom stabilizacijom slike OIS za oštre i jasne fotografije snimljene u bilo koje doba dana. Proučavanjem raznih dostupnih teorija o objektivima utvrdio sam da nije sve tako jednostavno kao što se čini.

Kompaktne veličine sa mogućnošću korišćenja brojnih objektiva ovi fotoaparati daju novi nivo raznovrsnosti. Zatim sam naučio što je bilo kudikamo važnije da je najveća vrijednost objektiva u njegovoj svjetlosnoj.


Creative Multiple Exposure Photography Canon Montenegro


Lukasz Bartyzel Canon Ambassador Canon Montenegro


Marco Longari Canon Ambassadors Canon Montenegro


Chris Fallows Canon Ambassador Canon Montenegro


Franck Seguin S Underwater Whale Photographs Canon Montenegro


Nikon D3500 Af P 18 55 Vr Af P 70 300 Vr Dx Kit Dslr Digitalni Fotoaparat S Objektivima Nikkor 18 55mm I 70 300mm Vba550k005


Close Up Lenses Canon Montenegro


Pcfoto Stari Objektivi Na Digitalnim Fotoaparatima


Lorenz Holder Canon Ambassadors Canon Montenegro


Markus Varesvuo Canon Ambassadors Canon Montenegro


The Story Behind Audun Rikardsen S Recovered Polar Bear Selfie Canon Montenegro


Posting Komentar untuk "Sve O Objektivima"

https://www.highrevenuegate.com/zphvebbzh?key=b3be47ef4c8f10836b76435c09e7184f